ATROTECH A.E.

ΑΤΡΟΤΕΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ


Επωνυμία: ΑΤΡΟΤΕΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
Διακριτικός τίτλος: ATROTECH A.E.
Κατηγορία: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Πόλη: ΑΘΗΝΑ
Διεύθυνση: ΙΤΕΑΣ 14
ΤΚ: 16452
Νομός: ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλέφωνο: 212 0003600
Φαξ: 212 0003601
Κινητό:
Υπεύθυνος: ΤΑΣΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
Email: info@atrotech.gr
Website: www.atrotech.gr
Facebook: www.facebook.com/atrotechgr
Twitter:
Linkedin: www.linkedin.com/company/atrotechgr
Instagram:
Δραστηριότητα: ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, CLOUD ΚΑΙ DATA CENTER ( COLOCATION - BUSINESS CONTINUITY )
Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης 11/10/2018

Η Atrotech ιδρύθηκε από μια ομάδα επαγγελματιών στους χώρους των τηλεπικοινωνιών, των data centers και του cloud, με στόχο να φέρει ένα ολοκληρωμένο portfolio υπηρεσιών στις επιχειρήσεις. Με κύριο γνώμονα την ασφάλεια και την υψηλή διαθεσιμότητα των υπηρεσιών, σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις. Οι λύσεις αυτές θα σας επιτρέψουν να επεκτείνετε την επιχείρηση σας με σταθερότητα, απασχολώντας το προσωπικό σας αποκλειστικά για την ανάπτυξη των υπηρεσιών σας.

Η μακροχρόνια εμπειρία των στελεχών μας, η οποία μεταφράζεται σε περισσότερα από 18 χρόνια στα carrier-neutral data centers και  περισσότερα από 30 χρόνια στις τηλεπικοινωνίες , επιτρέπει να αναγνωρίσουμε τις υπηρεσίες που πραγματικά χρειάζεται η επιχείρηση σας. Η επιλογή των υποδομών της Atrotech, πραγματοποιήθηκε σε δοκιμασμένες τεχνολογίες, οι οποίες προσφέρουν την απαιτούμενη σταθερότητα, διασφαλίζοντας παράλληλα τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

Η τεχνική ομάδα της Atrotech φέρει τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις από οργανισμούς όπως η CISCO, VMware και Microsoft, με στόχο τη βέλτιστη ανάπτυξη της λύσης και προσωποποιημένη υποστήριξη της επιχείρησης σας. Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί μας εργάζονται σε 24×7/365 ώστε να λειτουργούν αδιάλειπτα οι Enterprise Grade υποδομές μας και το δίκτυο μας.


Υπηρεσίες :

Server Hosting

Εάν διαθέτετε εξοπλισμό και επιθυμείτε να λειτουργεί σε ένα σωστό περιβάλλον από άποψη συνθηκών και προδιαγραφών, τότε μπορείτε να αποκτήσετε το χώρο που χρειάζεστε εντός των ειδικά διαμορφωμένων Racks της Atrotech. Ο χώρος αυτός ξεκινάει από 1RU (Rack Unit) και μπορεί να αυξηθεί με βάση τις ανάγκες σας και όσο η επιχείρηση σας μεγαλώνει.

Η λύση αυτή σας επιτρέπει να κρατήσετε τα κόστη σας χαμηλά πληρώνοντας μόνο τα λειτουργικά σας κόστη χωρίς να απαιτείται η κατασκευή δικού σας in-house computer room (υψηλό CAPEX). Με τον τρόπο αυτό τα λειτουργικά κόστη σας είναι ακόμα χαμηλότερα καθώς αξιοποιείτε την οικονομία κλίμακος που προσφέρει το data center.

 • Data Center υψηλών προδιαγραφών (Tier 4) στην Αθήνα
 • Ενίσχυση της συμμόρφωσης με τον γενικό κανονισμό προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)
 • 100Mbit shared Internet Access port- Απεριόριστη κίνηση
 • Συμπεριλαμβάνεται η κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος του εξοπλισμού
 • Άμεση τεχνική υποστήριξη (24x7/365 – 1st level)
 • SLA 99,99%

Μάθετε περισσότερα στο : http://www.atrotech.gr/services/colocation


Business Continuity

Διασφαλίστε τη λειτουργία της επιχείρησής σας

Η επιχειρησιακή συνέχεια αποτελεί τη βάση για την σωστή και σταθερή ανάπτυξη οποιασδήποτε επιχείρησης ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριότητας. Σε ορισμένους κλάδους η αδιάλειπτη λειτουργία της επιχείρησης είναι υψίστης σημασίας. Μη προγραμματισμένες διακοπές στη λειτουργία συμβαίνουν για διάφορους λόγους που αποδίδονται σε ανθρώπινο λάθος, στον εξοπλισμό σας όπως αστοχία υλικού (hardware) ή φυσικές καταστροφές όπως πλημμύρα και φωτιά.

Η Atrotech είναι ο σύμμαχος σας προστατεύοντας την επιχείρηση σας ή βοηθώντας την να ανακάμψει ταχύτερα. Με παρουσία σε διαφορετικά γεωγραφικά σημεία διασφαλίζεται η προστασία των εφαρμογών σας από φυσικές καταστροφές που σχετίζονται με τη γεωγραφική θέση της επιχείρησης σας.

Μάθετε περισσότερα στο : http://www.atrotech.gr/services/business-continuity-disaster-recovery


Υπηρεσίες Συνδεσιμότητας

Η ασφαλής μετάδοση των δεδομένων σας είναι υψίστης σημασίας για την Atrotech. Η διασύνδεση των εγκαταστάσεων σας με τα σημεία που επιθυμείτε καθώς και με τα data centers μας, μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω point-to-point κυκλωμάτων που εγγυώνται την σταθερότητα στην ταχύτητα, τους χαμηλούς χρόνους απόκρισης (RTD) και την αποκλειστικότητα χρήσης της γραμμής αυτής.

Με βάση το σημείο των εγκαταστάσεων σας αλλά και τη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας που επιθυμείτε να έχετε κατά τη μεταφορά των δεδομένων σας, μπορούμε να παρέχουμε:

 • Ethernet Layer 2
 • Layer 3 MPLS-VPN
 • Μονή ή διπλή όδευση και εισαγωγή στο κάθε σημείο
 • Συμμετρική χωρητικότητα upload/download
 • Μέσο μετάδοσης μεταξύ οπτικής ίνας, ασυρματικής ζεύξης και χαλκού
 • Παροχή Internet access υψηλών ταχυτήτων μέσω των ανωτέρω κυκλωμάτων

Μάθετε περισσότερα στο : http://www.atrotech.gr/services/connectivity


Πλήρης Υποδομή Data Center στο Cloud

Για τις εταιρείες που επιθυμούν να βασίσουν τη λειτουργία των συστημάτων τους αλλά και τα δεδομένα τους στο cloud, υπάρχει η υπηρεσία virtual Data Center. Η ολοκληρωμένη αυτή πρόταση παρέχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται οι πόροι που έχετε στη διάθεση σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε τις εικονικές μηχανές που χρειάζεστε και αναλόγως με τη χρήση να μεταφέρετε πόρους από τη μια μηχανή στην άλλη. Με σωστές κινήσεις μπορείτε να δημιουργήσετε το data center σας στο cloud άμεσα και να ξεκινήσετε παραγωγικά.

 • Μοντέλο Pay-as-you-grow, με OPEX που δικαιολογείται από την παράλληλη ανάπτυξη σας
 • Ενίσχυση της συμμόρφωσης σας με τον γενικό κανονισμό προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)
 • Λειτουργήστε το data center σας στο cloud άμεσα χωρίς να έχετε το μεγάλο χρόνο παράδοσης του φυσικού εξοπλισμού σας κατά την αγορά του
 • Διασφαλίστε την υποδομή σας εντός data center Tier 4 και με χρήση Enterprise grade συστημάτων ασφαλείας
 • 1 Gbit Intra datacenter κίνηση δεδομένων

Μάθετε περισσότερα στο : http://www.atrotech.gr/services/virtual-datacenter


Τα Desktops σας στο Cloud

Για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν την ασφάλεια, την ευελιξία και την ευκολία στην πρόσβαση, η Atrotech σχεδίασε την υπηρεσία της Virtual Desktop. Η υπηρεσία αυτή επιτρέπει στις επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση στα αρχεία και τις εφαρμογές των desktop υπολογιστών τους από οποιοδήποτε σημείο και μέσω οποιασδήποτε συσκευής επιθυμούν. Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη υποδομή λειτουργεί από κεντρικό σημείο το οποίο βρίσκεται σε εξοπλισμό εντός πολλαπλών data centers, παρέχει την απαιτούμενη διασφάλιση ως προς τη φύλαξη τους. Επιπρόσθετα ο enterprise grade εξοπλισμός ασφάλειας δικτύων των data centers, αποτρέπει τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα συστήματα της επιχείρησης.

Με την υπηρεσία Virtual Desktop δεν απαιτείται να αγοράσετε hardware ώστε να λειτουργήσετε τα desktop εντός της επιχείρησης σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε τους πόρους του κάθε desktop και να εγκαταστήσετε τις εφαρμογές σας κεντρικά, ώστε με τον προσδιορισμό των αντίστοιχων δικαιωμάτων, οι χρήστες σας να μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν.

Μάθετε περισσότερα στο : http://www.atrotech.gr/services/vdi

SERVER HOSTING

Εάν διαθέτετε εξοπλισμό και επιθυμείτε να λειτουργεί σε ένα σωστό περιβάλλον από άποψη συνθηκών και προδιαγραφών, τότε μπορείτε να αποκτήσετε το χώρο που χρειάζεστε εντός των ειδικά διαμορφωμένων Racks της Atrotech. Ο χώρος αυτός ξεκινάει από 1RU (Rack Unit) και μπορεί να αυξηθεί με βάση τις ανάγκες σας και όσο η επιχείρηση σας μεγαλώνει. Η λύση αυτή σας επιτρέπει να κρατήσετε τα κόστη σας χαμηλά πληρώνοντας μόνο τα λειτουργικά σας κόστη χωρίς να απαιτείται η κατασκευή δικού σας in-house computer room (υψηλό CAPEX). Με τον τρόπο αυτό τα λειτουργικά κόστη σας είναι ακόμα χαμηλότερα καθώς αξιοποιείτε την οικονομία κλίμακος που προσφέρει το data center.

BUSINESS CONTINUITY

Διασφαλίστε τη λειτουργία της επιχείρησής σας. Η επιχειρησιακή συνέχεια αποτελεί τη βάση για την σωστή και σταθερή ανάπτυξη οποιασδήποτε επιχείρησης ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριότητας. Σε ορισμένους κλάδους η αδιάλειπτη λειτουργία της επιχείρησης είναι υψίστης σημασίας. Μη προγραμματισμένες διακοπές στη λειτουργία συμβαίνουν για διάφορους λόγους που αποδίδονται σε ανθρώπινο λάθος, στον εξοπλισμό σας όπως αστοχία υλικού (hardware) ή φυσικές καταστροφές όπως πλημμύρα και φωτιά. Η Atrotech είναι ο σύμμαχος σας προστατεύοντας την επιχείρηση σας ή βοηθώντας την να ανακάμψει ταχύτερα. Με παρουσία σε διαφορετικά γεωγραφικά σημεία διασφαλίζεται η προστασία των εφαρμογών σας από φυσικές καταστροφές που σχετίζονται με τη γεωγραφική θέση της επιχείρησης σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

Η ασφαλής μετάδοση των δεδομένων σας είναι υψίστης σημασίας για την Atrotech. Η διασύνδεση των εγκαταστάσεων σας με τα σημεία που επιθυμείτε καθώς και με τα data centers μας, μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω point-to-point κυκλωμάτων που εγγυώνται την σταθερότητα στην ταχύτητα, τους χαμηλούς χρόνους απόκρισης (RTD) και την αποκλειστικότητα χρήσης της γραμμής αυτής.

ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗ DATA CENTER ΣΤΟ CLOUD

Για τις εταιρείες που επιθυμούν να βασίσουν τη λειτουργία των συστημάτων τους αλλά και τα δεδομένα τους στο cloud, υπάρχει η υπηρεσία virtual Data Center. Η ολοκληρωμένη αυτή πρόταση παρέχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται οι πόροι που έχετε στη διάθεση σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε τις εικονικές μηχανές που χρειάζεστε και αναλόγως με τη χρήση να μεταφέρετε πόρους από τη μια μηχανή στην άλλη. Με σωστές κινήσεις μπορείτε να δημιουργήσετε το data center σας στο cloud άμεσα και να ξεκινήσετε παραγωγικά.

ΤΑ DESKTOPS ΣΑΣ ΣΤΟ CLOUD

Για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν την ασφάλεια, την ευελιξία και την ευκολία στην πρόσβαση, η Atrotech σχεδίασε την υπηρεσία της Virtual Desktop. Η υπηρεσία αυτή επιτρέπει στις επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση στα αρχεία και τις εφαρμογές των desktop υπολογιστών τους από οποιοδήποτε σημείο και μέσω οποιασδήποτε συσκευής επιθυμούν. Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη υποδομή λειτουργεί από κεντρικό σημείο το οποίο βρίσκεται σε εξοπλισμό εντός πολλαπλών data centers, παρέχει την απαιτούμενη διασφάλιση ως προς τη φύλαξη τους. Επιπρόσθετα ο enterprise grade εξοπλισμός ασφάλειας δικτύων των data centers, αποτρέπει τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα συστήματα της επιχείρησης. Με την υπηρεσία Virtual Desktop δεν απαιτείται να αγοράσετε hardware ώστε να λειτουργήσετε τα desktop εντός της επιχείρησης σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε τους πόρους του κάθε desktop και να εγκαταστήσετε τις εφαρμογές σας κεντρικά, ώστε με τον προσδιορισμό των αντίστοιχων δικαιωμάτων, οι χρήστες σας να μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε απευθείας ένα μήνυμα στο Μέλος του BusinessClub.gr στου οποίου τη σελίδα βρίσκεστε αυτή τη στιγμή.

logo

To BusinessClub χρησιμοποιεί cookies για την σωστή λειτουργία του ιστότοπου και την βελτίωση της διαδικτυακής σας εμπειρίας.
Αν πατήσετε Αποδοχή όλων επιλέγετε όλα τα cookies του ιστότοπου.
Αν πατήσετε Απόρριψη όλων απορρίπτετε όλα τα cookies πλην των απαραίτητων.
Ή μπορείτε να επιλέξετε κάποια απο τις επιλογές παρακάτω και να πατήσετε Αποδοχή επιλογών.
Για να μάθετε περισσότερα πατήστε για Περισσότερες Πληροφορίες

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία μια ιστοσελίδα αποθηκεύει στον υπολογιστή σας όταν την επισκέπτεστε.
Με τον τρόπο αυτό, η ιστοσελίδα θυμάται τις ενέργειες και τις προτιμήσεις σας για ένα χρονικό διάστημα, κι έτσι δεν χρειάζεται να τις εισάγετε κάθε φορά που την επισκέπτεστε.

Είδη cookies του BusinessClub.gr:

Απολύτως απαραίτητα cookies και cookies λειτουργικότητας

Τα απολύτως απαραίτητα cookies επιτρέπουν την περιήγηση στον ιστότοπο για την χρήση λειτουργιών του και δεν αποθηκεύουν πληροφορίες οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για λόγους διαφήμισης ή ταυτοποίησης. Ο λόγος χρήσης τους είναι για να θυμόμαστε πληροφορίες που έχετε εισάγει σε φόρμες ή για να αναγνωρίσουμε την είσοδό σας στην ιστοσελίδα. Χωρίς αυτά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφαλή περιήγηση και λειτουργικότητα της ιστοσελίδας μας. Η αποδοχή αυτών των cookies είναι απολύτως απαραίτητη για την χρήση της ιστοσελίδας και δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν. Τα cookies λειτουργικότητας χρησιμοποιούνται για την παροχή υπηρεσιών ή για να θυμόμαστε ρυθμίσεις σχετικές με την επίσκεψή σας, όπως για το αν έχετε κάνει logged in στην ιστοσελίδα μας ή αν έχετε επισκεφθεί ξανά την ιστοσελίδα από αυτήν την συσκευή.

Cookies επιδόσεων

Τα cookies επιδόσεων συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας από εσάς, όπως σελίδες που επισκεφθήκατε κι αν υπήρξε οποιοδήποτε σφάλμα στην περιήγησή σας. Τα cookies αυτά δεν συλλέγουν προσωποποιημένες πληροφορίες και χρησιμοποιούνται για την βελτίωση της λειτουργίας της ιστοσελίδας και της αποδοτικότητάς της.

Cookies Στόχευσης/ Διαφήμισης

Τα cookies αυτά προέρχονται από τρίτους service providers και αφορούν λειτουργικότητες (ή λειτουργίες), όπως like και share buttons. Τα cookies αυτά συνδέουν το site μας με social media, όπως facebook, LinkedIn κ.α., τα οποία μπορεί να συλλέξουν πληροφορίες για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας και να σας παρουσιάσουν στοχευμένες διαφημιστικές ενέργειες. Τέλος, τα cookies αυτά χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό της καμπάνιας ή προσφοράς και τον καθορισμό των ηλεκτρονικών καναλιών marketing και συνεργατών που σας προώθησαν στο site μας.

Απόρρητο