Επωνυμία: | CAFE ANATOLIA |
---|---|
Διακριτικός τίτλος: | CAFE ANATOLIA |
Κατηγορία: | ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΑ-ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΦΕ |
Πόλη: | ΒΕΛΟ |
Διεύθυνση: | ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΥ 29 |
ΤΚ: | 20002 |
Νομός: | ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ |
Τηλέφωνο: | 2742035160 |
Φαξ: | 2742035021 |
Κινητό: | 6944271219 |
Υπεύθυνος: | ΓΑΒΡΑ ΕΛΕΝΗ |
Email: | info@cafeanatolia.gr |
Website: | www.cafeanatolia.gr |
Δραστηριότητα: | ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ & ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΦΕΔΩΝ |
Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης | 17/11/2022 |
H Café Anatolia δημιουργήθηκε στον Πειραιά, τη δεκαετία του ’80, στη Φρεαττύδα, καβουρδίζοντας καφέ με μεράκι αρχικά για φίλους και συνοικιακά μαγαζιά. Σύντομα κέρδισε πολλούς φίλους και γνώστες του καφέ.
Το 1998 εταιρία μεταφέρετε στο νομό Κορινθίας σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και δραστηριοποιείτε στον χώρο του καφέ με την επεξεργασία και συσκευασία όλων των ειδών καφέ, με το ίδιο μεράκι και το ίδιο πάθος για τον καφέ μέχρι σήμερα.
Η πώληση γίνετε μέσω δικτύου διανομών που περιλαμβάνει τους νομούς Κορινθίας, Αχαΐας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Αττικής. και τροφοδοτεί αναψυκτήρια, καφέ μπαρ, σούπερ μάρκετ, ξενοδοχεία, φούρνους.
Στόχος είναι η προσφορά φρέσκων καφέδων στην αγορά με άριστη ποιότητα και ασυναγώνιστη τιμή.
Όλοι οι καφέδες που προμηθευόμαστε είναι από τις εκλεκτότερες ποικιλίες Βραζιλίας και Αφρικής, ως προς την συγκομιδή και ωρίμανση. Έπειτα καβουρδίζονται ξεχωριστά ο κάθε καφές ανάλογα με το είδος του και την προέλευση του. Κατόπιν όλοι οι καβουρδισμένοι καφέδες επεξεργάζονται και συσκευάζονται. Μετά ακολουθεί δειγματοληψία, έλεγχος και δοκιμή του τελικού προϊόντος και εφ’ όσον ανταποκρίνεται στα κριτήρια διατίθεται στην αγορά, πάντα φρέσκος! Κάθε παρτίδα συνοδεύετε από πληροφορίες για την ημέρα κουρδίσματος και παραγωγής του. Ένα προϊόν όπως ο καφές αξίζει να καταναλώνετε μόνο φρέσκος, μόνο έτσι μπορεί να αποδώσει στο μέγιστο τα αρώματά του.
Όλοι οι καφέδες που προμηθευόμαστε είναι από τις εκλεκτότερες ποικιλίες Βραζιλίας και Αφρικής, ως προς την συγκομιδή και ωρίμανση. Έπειτα καβουρδίζονται ξεχωριστά ο κάθε καφές ανάλογα με το είδος του και την προέλευση του. Κατόπιν όλοι οι καβουρδισμένοι καφέδες επεξεργάζονται και συσκευάζονται. Μετά ακολουθεί δειγματοληψία, έλεγχος και δοκιμή του τελικού προϊόντος και εφ’ όσον ανταποκρίνεται στα κριτήρια διατίθεται στην αγορά, πάντα φρέσκος! Κάθε παρτίδα συνοδεύετε από πληροφορίες για την ημέρα κουρδίσματος και παραγωγής του. Ένα προϊόν όπως ο καφές αξίζει να καταναλώνετε μόνο φρέσκος, μόνο έτσι μπορεί να αποδώσει στο μέγιστο τα αρώματά του.
Σε κόκκους granule (συσκ. 500γρ) Σε σκόνη (συσκ. 500γρ)
Classic (συσκ. 500γρ, 1000γρ) Γαλλικός (συσκ. 500γρ, 1000γρ)
100% Arabica κόκκους. Ένα δυνατό χαρμάνι εσπρέσο από αυστηρά επιλεγμένες ποικιλίες specialty καφέδων καλλιεργημένων σε ψηλά υψόμετρα. Γεύσεις ξηρών καρπών και αρωματικές νότες εσπεριδοειδών. Η συσκευασία με την μονόδρομη βαλβίδα εγγυάται την απόλυτη φρεσκάδα
Τέσσερα διαφορετικά χαρμάνια ελληνικού καφέ, για όλα τα γούστα: Extra, ανοιχτόχρωμος με γλυκόπικρες εναλλαγές στη γεύση (συσκ. 1000γρ, 5κιλα) Σπέσιαλ χαρμάνι εξαιρετικής ποιότητας με δυνατα χαρακτηριστικα (συσκ. 500γρ, 1000γρ, 5κιλα) Ανατόλια παραδοσιακός αγνός γλυκόπιοτος καφές (συσκ. 100γρ, 200γρ, 500γρ, 1000γρ, 5κιλα) Και σκούρος παραδοσιακός για τους μερακλήδες (συσκ. 200γρ, 1000γρ)
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε απευθείας ένα μήνυμα στο Μέλος του BusinessClub.gr στου οποίου τη σελίδα βρίσκεστε αυτή τη στιγμή.