Οικογενειακή επιχείρηση 50 ετών, η οποία από το 1953 ασχολείται αποκλειστικά με την παραγωγή τυροκομικών προϊόντων. Η μειράκια μας εγγυάται την ποιότητα των Ελληνικών παραδοσιακών τυριών, με επιλεγμένα γάλατα που συλλέγονται από τους πρόποδες του Ολύμπου μέχρι και την ορεινή Σαμαρίνα. Με βασικά στοιχεία της φιλοσοφίας μας, τη σταθερή και υψηλή ποιότητα, την απαράμιλλη γεύση των προϊόντων και τις πρωτοποριακές συσκευασίες, δημιουργήσαμε το τυροκομείο μας στην Ελασσόνα, στους πρόποδες του Ολύμπου, σε μια τοποθεσία με απέραντα βοσκοτόπια και καθαρό αέρα. Με το ίδιο σκεπτικό επιλέξαμε τους κτηνοτρόφους μας, δηλαδή εκείνους που εξασφαλίζουν σταθερά το αγνότερο γάλα, τον ανεκτίμητο θησαυρό που κρύβει μέσα του την καρδιά της Ελληνικής φύσης. Αυτό το ολόφρεσκο γάλα, μεταφέρεται με προσοχή στο τυροκομείο μας, όπου ελέγχεται η άψογη ποιότητα του.
Από εκείνη την στιγμή αρχίζει η διαδικασία παραγωγής, από υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα, μερικά από τα οποία είναι μοναδικά στην Ελλάδα, με την υπεύθυνη εποπτεία του επιστημονικού προσωπικού. Τα ανθρώπινα χέρια επεμβαίνουν στην διαδικασία της παραγωγής, μόνο εκεί όπου η τεχνολογία δίνει τη θέση της στην πείρα και το μεράκι του παραδοσιακού τυροκόμου. Το εκπαιδευμένο προσωπικό φροντίσει την τήρηση όλων των κανονισμών υγιεινής ενώ κάθε φάση της παραγωγής ελέγχεται αυστηρά όχι μόνο από εμάς τους ίδιους, αλλά και από την Διεύθυνση Γεωργίας της Νομαρχίας. Στη συνέχεια το τυρί φιλοξενείται σε ειδικές εγκαταστάσεις για να ωριμάσει και να αποκτήσει το περίφημα άρωμα και τη γεύση του, έως ότου ένας ολόκληρος στόλος από φορτηγά ψυγεία, τα μεταφέρει με υπευθυνότητα και ευελιξία στα σημεία πώλησης.
Το ΜΑΝΟΥΡΙ ΓΙΩΤΣΑΣ είναι παρασκευασμένο από αιγοπρόβεια κρέμα γάλακτος. Η αεροστεγής συσκευασία, διατηρεί σταθερή τη φίνα γεύση και ποιότητα του.
Είναι το ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ παρασκευασμένο παραδοσιακά. Ωριμάζει σε ειδικές εγκαταστάσεις για να πάρει την χαρακτηριστική του γεύση και ποιότητα.
Η πείρα, το μεράκι, η τέχνη συμπυκνωμένα σε μια μοναδική απόλαυση, τη φέτα ΓΙΩΤΣΑΣ. Το πιο διάσημο ελληνικό τυρί δημιουργείται εδώ, με ιδιαίτερη φροντίδα και σεβασμό στη νομοθεσία των Προστατευόμενων Ονομασιών Προέλευσης (ΠΟΠ). Το καθημερινό τυρί της ελληνικής οικογένειας παράγεται από αιγοπρόβειο γάλα και ωριμάζει για δύο περίπου μήνες σε ειδικούς χώρους. Διατίθεται σε δοχεία των 16kg, 8kg, 4kg και σε συσκευασίες των 2kg, 1kg, 500grs, 200grs.