Επωνυμία: | ΚΟΚΟΖΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ |
---|---|
Διακριτικός τίτλος: | ΚΟΤΌΠΟΥΛΑ ΠΟΛΥΣ |
Κατηγορία: | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ-ΤΑΒΕΡΝΕΣ |
Πόλη: | ΣΚΥΔΡΑ |
Διεύθυνση: | ΣΚΥΔΡΑ |
ΤΚ: | 58500 |
Νομός: | ΠΕΛΛAΣ |
Τηλέφωνο: | 2381089520 |
Φαξ: | |
Κινητό: | |
Υπεύθυνος: | ΚΟΚΟΖΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ |
Email: | |
Website: | https://el-gr.facebook.com/PolysTaKotopoula/ |
Facebook: | |
Twitter: | |
Linkedin: | |
Instagram: | |
Δραστηριότητα: | ΨΗΣΤΑΡΙΑ, ΤΑΒΕΡΝΑ |
Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης | 17/11/2022 |
ZΗ πλέον γνωστή στον νομό Πέλλας (και όχι μόνο) ψησταριά, με το πεντανόστιμο Κοτόπουλο σούβλας να κυριαρχεί για πολλά χρόνια στην λίστα των καλοφαγάδων... Εδώ και 40 χρόνια η Οικογένεια Κοκόζογλου σας προσφέρει μέσα σε ένα οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον τις μοναδικές νοστιμιές τις... Σας περιμένουμε να τις δοκιμάσετε και... τα σχόλια δικά σας!
Η ψησταριά, τα κοτόπουλα ή όπως αλλιώς την χαρακτηρίζουν οι θαμώνες της ο «ΠΟΛΥΣ» έχει μια σαρανταετή παράδοση στο ψήσιμο της κότας στα κάρβουνα γυρνώντας στη σούβλα.
Η αρχή της παράδοσης οφείλετον στον πρώην ιδιοκτήτη του καταστήματος κύριο Πολύκαρπο Κοκόζογλου ο οποίος ξεκίνησε αυτοδημιούργητος σε ηλικία τριάντα ετών την επιχείρηση του τολμώντας κάτι νέο για την τότε εποχή σε ένα μικρό χωριό.
Το χάρισμα του στο να ξεχωρίζει το καλό από κακό φαγητό και ιδιαίτερα το κρέας τον βοήθησε να βρει την επιτυχημένη συνταγή της σωστής γεύσης και του σωστού ψησίματος της κότας στη σούβλα.
Έτσι λοιπόν σε ένα κατάστημα των 30τ.μ. το οποίο ο ίδιος με πολύ κόπο και προσωπική εργασία δημιούργησε, στέγασε την επιχείρησή του.
Γρήγορα ο κόσμος τον έκανε να ξεχωρίσει στον κλάδο του.
Όλοι επιθυμούσαν να δοκιμάσουν κάτι νέο τόσο υγιεινό και γευστικό.
Με το πέρασμα του χρόνου και ύστερα από παρότρυνση / πρόταση των πελατών του αποφάσισε να ασχοληθεί και με το ψήσιμο ωμών κρεάτων όπου και εκεί τα κατάφερε.
Όπως λέει ο ίδιος έκαψα πολλά παϊδάκια, ζύμωσα πολλές φορές φορές κιμά και τον πέταξα αλλά με την επιμονή μου τα κατάφερα.
Μετά από μια τριανταετή θητεία μέσα στο κατάστημά του, ο ίδιος αποσύρεται αφήνοντας την τέχνη στο γιό του.
Αναλαμβάνει ο κύριος Μιχάλης Κοκόζογλου γιος του και σημερινός ιδιοκτήτης ο οποίός αποφασίζει να συνεχίσει την παράδοση και να προσθέσει ακόμη περισσότερα πιάτα με κύριο πάντα βέβαια κρέας το κοτόπουλο. Και το πετυχαίνει!
Ο ίδιος βάζει νέες συνταγές από κοτόπουλο τα «παραδοσιακά σουτζουκάκια», μεξικάνικη τηγανιά», «σουβλάκι κοτόπουλο» και «τηγανιά Πόλυς»
Καθημερινά λοιπόν δεκάδες θαμώνες, περαστικοί και ταξιδιώτες θα σταματήσουν να δοκιμάσουν και να απολαύσουν την καθιερωμένη κότα στη σούβλα μαζί με κάποια συνοδευτική τηγανικά ή κάποια σπεσιαλιτέ που θα προτίνει ο κύριος Μιχάλης. Δεν είναι εξάλλου λίγοι εκείνοι οι πελάτες που αφήνουν τον κύριο Μιχάλη να οργανώσει το μενού τους χωρίς να του φέρουν αντίρρηση σε ότι ετοιμάσει.
Χρόνια τώρα προσπαθεί και μάλλον το έχει πετύχει τόσο με τις αυθεντικές γεύσεις όσο και με το γρήγορο και εξυπηρετικό προσωπικό να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.
Η ψησταριά πρόσφατα δέχθηκε ολική ανακαίνιση και τώρα πια στεγάζεται σε νέο φιλικό και ζεστό περιβάλλον 150τ.μ.
Αξίζει λοιπόν να την επισκεφτεί ο καθένας και να γνωρίσει από κοντά τόσο τις γεύσεις που παρέχονται όσο και τον ίδιο τον μάγειρα που είναι και ο ιδιοκτήτης.
Σίγουρα όλοι θα μείνετε ευχαριστημένοι από την απολαυστική κότα στη σούβλα.
Με τιμή
Κοκόζογλου Μιχαλή
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε απευθείας ένα μήνυμα στο Μέλος του BusinessClub.gr στου οποίου τη σελίδα βρίσκεστε αυτή τη στιγμή.